Koninginnepop Stopt!

April 21st, 2012 by admin

Beste fans en bezoekers van Koninginnepop,

Nadat we met veel plezier jaar op jaar er een feest van hebben gemaakt, hebben we besloten, dat de afgelopen Koninginnepop van 2012 onze laatste is geweest.

We hebben nog wel gezocht naar vrijwilligers die het stokje over willen nemen, maar zijn daar niet in geslaagd.

We willen jullie hartelijk bedanken voor het bezoeken van ons festival. Zonder jullie was het ons niet gelukt om er iedere keer weer zo’n gezellige dag van te maken.

Tot wellicht een volgende keer en evengoed een geweldige Koninginnedag (en binnenkort Koningdag) toegewenst!

Groeten,

Het bestuur van Koninginnepop.

 

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.