Routebeschrijving

Vanaf IJmuiden

Sla linksaf bij Zeeweg om de Heerenduinweg op te gaan en vervolg de weg op de Waterloolaan. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Van Den Vondellaan en neem op de volgende rotonde weer de 2e afslag. Ga verder op Hagelingerweg. Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag naar de Santpoortse Dreef. Deze weg gaat na 1,5 km over op de Wijnoldy Danielslaan. Sla linksaf bij de Olga von Gotschlaan. Na 400 meter bevindt zich het burgemeester Rijkensplantsoen, waar Koninginnepop plaats vindt.

Vanaf Velserbroek

Vertrek vanaf de Velserbroekse Dreef in noordwestelijke richting naar De Kamp. Ga rechtdoor over één rotonde. Vervolg de weg op de Dreefbrug en daarna rechtdoor over de rotonde naar de Santpoortse Dreef. Volg dan de route zoals hierboven beschreven.

Vanaf Haarlem

Vertrek vanaf de Rijksstraatweg in noordelijke richting en sla linksaf bij de Vondelweg. Ga verder op Hoofdstraat en neem op de rotonde de 2e afslag naar de Wustelaan. Sla na 1 km rechtsaf bij Clarionlaan. Sla vervolgens rechtsaf bij Harddraverslaan en daarna linksaf bij Olga von Gotschlaan.


Grotere kaart weergeven

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.