— 13.00u Dimaryp

Dimaryp"

Dimaryp is een 3 koppige Post-Rock formatie uit Santpoort Noord en Haarlem.

Drummer Jelmer Langbroek en Zanger/Gitarist Hidde Hornman kennen elkaar al sinds groep 1 van de basis school en jamde al met elkaar vanaf de eerste dag dat ze allebei muziek instrumenten hadden.

Jelmer en Hidde kwamen net uit oude band die vergaan was in de havens van IJmuiden en wilde samen weer een nieuwe band beginnen.

Jelmer was al enige tijd bevriend met Robin Jansen en Hidde leerde hem kennen tijdens Bevrijdingspop het klikte gelijk want ze hadden gelijk al veel gemeen op muzikaal gebied.

Tijdens de Santpoortse feestweek stonden deze 3 jonge muzikanten weer met elkaar te praten onder het genot van een ijskoude rakker.

En hier kwamen ze tot één om een band te beginnen.

2 weken later begin september stonden ze in de oefenruimte en besloten ze gelijk om geen covers te spelen maar gelijk voor eigen muziek te kiezen.

Zo doende: Dimaryp – 2009

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.