— 14.00u Chef´Special

Chef' Special

Bandleden:

Chef: Joshua
Drums: Wouter Prudon
Keys: Wouter Heeren
Guitar: Guido Joseph
Bass: Jan Derks

Biografie:

Chef’Special is de band rondom de charismatische frontman Joshua Nolet en bestaat uit Guido Joseph op gitaar, Jan Derks op bas, Wouter Heeren op toetsen en Wouter Prudon op drums. Hun muziek is een dynamische mix van hiphop, funk en rock; van laidback grooves, tot stevige gitaarsolo’s. Toen de band eind 2007 gevormd werd, voelden de ervaren muzikanten direct dat deze formatie veel mogelijkheden had.

De band begon hun muzikale carriere in de zomer van 2008 met een tour door Europa, langs de westkust van Frankrijk en Spanje. In de relaxte sfeer van surf, zee en strand leerden ze elk publiek naar hun hand te zetten en bouwden overal een feest. Chef’Special heeft een sound die vergelijkbaar is met bands als The Roots en Fun Lovin’ Criminals. Aan deze herkenbare stijl geven zij op een eigen; energieke wijze, invulling. Chef’Special wordt inmiddels (december 2008 red.) regelmatig gevraagd voor lifestyle- en studentenfeesten zoals Revert Summersession, F*cking Freezing en Stukafest, waar ze een reputatie als indrukwekkende liveband opbouwen.

Joshua betrekt het publiek bij de shows met zijn krachtige raps en opvallende lyrics. Hij rapt op een persoonlijke manier over dingen uit zijn leven en om hem heen. Met zijn vorige band, The Funkabilities, behaalde hij al nationaal succes met o.a. de videoclip van “Take A Sec” op TMF. De andere vier bandleden voegen ieder hun eigen ingredient aan de muziek toe. Gedreven, creatief en strak beheersen zij hun instrument. Guido valt op door zijn ritmische slag en vlammende gitaarsolo’s, ondersteund door de strakke ritmische begeleiding van Wouter Prudon en Jan Derks. Wouter Heeren vult het geheel aan met een heerlijk sausje van warme toetsen.

Samen vormt Chef’Special een zeer opvallende live-act, die elk publiek kan vermaken. De band werkt toe naar hun eerste album dat eind 2009 opgenomen en uitgebracht moet worden. Kom dus kijken, doe mee, reageer en blijf ons volgen!

Chef' Special

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.