— 17.45u Uncle Frankle

Unkle Frankle

Uncle Frankle is een energieke indie-rockband uit Utrecht. Na hun Tv-debuut in Villa Live gaat het als een speer met de band. Zo spelen ze in het voorprogramma van grote internationale bands als The Rascals en Little Man Tate, verschijnen ze live in De Wereld Draait Door en worden ze zelfs geboekt op het Reeperbahn Festival in Hamburg, waar ze spelen met beroemde bands als Blood Red Shoes, Foals en TV on the Radio.

De debuut EP van de band, die o.a. geproduceerd is door Arend van der Zee (ex-manager Racoon), is onlangs uitgekomen en hiermee hoopt de band nog verder te komen.
De ruige en catchy meerstemmige gitaarmuziek van de band, zorgt er voor dat je onmogelijk stil kan blijven staan.

Uncle Frankle staat bekend om zijn spectaculaire live show, dus zorg dat je erbij bent!

Unkle Frankle Logo

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.