— 16.45u Dead Unity

Bij het vormen van de band, zwoer Dead Unity om alle valkuilen te ontwijken. Hun missie: Band-gerelateerd alles anders doen dan hoe het vroeger gedaan werd. Hun doel: positiviteit gebruiken om energieke en gepassioneerde muziek te maken zonder zich te laten afleiden door al het andere.

De Hardcore punk roots zijn er nog steeds, maar over het algemeen is er meer melodie en ruimte om te ademen in de muziek. Het eerste voorproefje hiervan is de demo “Militantly Positive”, dat uitgebracht is in augustus, 2007 en bevat 3 Dead Unity originals.

Na een jaar van turbulente veranderingen en verliezen is Dead Unity weer terug en klaar om te spelen. Nieuwe bandleden, nieuwe songs…Het zal nooit ophouden.

Dead Unity

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.