— 19.00u Five Broken Trees

Five Broken Trees

De band is sinds januari 2006 als band samen gekomen in de oefen ruimte van E-sound productions. Frans en Roald hadden al langere tijd samen in verschillende bands gezeten (Raped Daisy, Fragile). Vervolgens kwam Fragile. deze band heeft een jaar bestaan.

Een half jaar nadat Fragile uitelkaar was gegaan kreeg Roald iets met Melissa . Toevallig bleek dat zij bass kon spelen en bereid was met een stel gasten een band te vormen. Nu hadden we wel een bassiste en twee gitaristen maar de drummer was er niet.
Omdat Frans en Roald niet zo van de solos waren dacht Roald eraan om misschien Mark in de band te nemen, dit wel met twijfels aangezien een eerdere poging met drie gitaristen geen succes was. Melissa die op zoek was naar een drummer op internet vond na een tijdje zoeken een drummer die een band zocht. Hij moest natuurlijk door een strenge jury (Frans , Mark , Roald) getest worden. Na een keer geoefend te hebben bleek het een daverend succes. De variatie was er en het band gevoel was er. En nu zijn ze klaar om te spelen!

Five Broken Trees Logo

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.