— 20.00u Moonpilot

Moonpilot Band

In 2007 besloot gitarist en zanger Sean Christopher om een groep te vormen en op te treden met songs van eigen repertoire. Hij begon samen met keyboardspeler Dennis de Ronde met wie hij al een tijdje gespeeld had.

Een paar maanden later ontmoette Sean drummer Jasper Zuidervaart op het Rotterdamse conservatorium waar ze beiden muziekproductie studeren.

Als laatste werd bassist Korne ter Steege toegevoegd, die op hetzelfde conservatorium studeert en Moonpilot was geboren.

Na maanden van oefenen, het schrijven van eigen repertoire en het maken van nieuwe opnames, is Moonpilot klaar om op aarde te landen!

Moonpilot Logo

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.