– 13.00u Rarely Alive

Rarely Alive

Power pop/rock band Rarely Alive is opgericht door Nigel Wubbenhorst.
In December 2008 kwam de band bij elkaar. Sindsdien hebben ze opgetreden bij o.a.:
Witte Theater , Manifesto, Victorie, Patronaat , IJmond Poprijs, Young Art Festival, Nozem en de Non en NH-Pop Live en meer …..
Op 5 mei aanstaande opent Rarely Alive het Bevrijdingsfestival in Amsterdam
December 2009 is het debuutalbum Selling Money uitgebracht, waarvan er inmiddels enkele honderden exemplaren zijn verkocht.
De muziek is right to the face en kenmerkt zich door de eigen sound, strakke drum en baspartijen, vette gitaren en een zanger met een echte rockstrot!
RA bestaat uit :
Nigel Wubbenhorst(16 , zang, leadgitaar) , Nigel Kansen (18, bas) , Thomas Goudswaard (17, drums) en Sander Stoop (19 , gitaar).
Rarely Alive , een jonge en ambiteuze band met maar één doel van hun hobby hun professie maken!

Rarely Alive

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.