– 15.30u Sellfish

Sellfish

De punkrockband Sellfish bestaat 16 jaar. En nog steeds timmert dit fanatieke viertal aan de weg. Want resultaten uit het verleden bieden nu eenmaal geen garantie voor de toekomst. Dat weten de Haarlemmers als geen ander.

Daarom geen ellenlange verhalen over voorprogramma’s bij bands als No Use for A Name, Less than Jake en Pulley. Daarom geen relaas over platenmaatschappij Columbia die Sellfish tekende en vervolgens in de steek liet. Geen borstklopperij over de podia waar ze speelden.

Nou vooruit één dan: de Amsterdam Arena (inderdaad, die grote van Ajax). Of over de buitenlandse avonturen van de band. Sellfish is bezig met de shows van morgen. Want, live spelen: daar gaat het om. En daarom komen de punkrockers nu met hun zevende cd’tje. Opgenomen bij Menno Bakker (NRA, Undeclinable), uitgebracht in eigen beheer. Zes strakke punkrocksongs in de traditie van NOFX, Bad Religion en NOFX. Daarop is te horen dat zestien jaar ervaring zich wel uitbetaald. Net zoals je dat hoort en ziet bij de liveshow: vol energie en strakker dan ooit. Maar dat kun je ‘t beste zelf ervaren.

Sellfish

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.