13.15u. Double Cross

Fris, jong, vernieuwend, stevige rock; allemaal woorden die bij mensen opkomen die de band live hebben gezien. Termen die ook door vele juryleden in verschillende wedstrijden werden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld in de finale van de Rob Acda Award 2007/2008. De band heeft zeker niet stil gezeten sinds die tijd en is zeker veel gegroeid, zowel muzikaal als persoonlijk. Er zijn veel nieuwe nummers geschreven en een flink aantal optredens gedaan binnen en buiten Haarlem, de thuisbasis van de band.

Ookal is er veel veranderd sinds de Rob Acda Award periode, de passie en toewijding aan muziek is nog precies het zelfde. Het geluid van de band is nog steeds een mix van vette gitaarriffjes ondersteund met een zware bas, strakke drums en om het allemaal af te maken een rauwe zangstem die de band perfect aanvult. De band, bestaande uit Shane Hagens (gitaar), David van der Kroon (Bas), Boy van Ooijen (drums) en Sven Kruijer (zang), werkt al jaren keihard om de band op de kaart te zetten. Nu met een vernieuwde website, meer mogelijkheden om met de band in contact te komen via het internet en een nieuwe CD op komst is dit al een grote stap de goede richting in.

29 April 2011 zal de band de demo ‘Diehard’ uitbrengen, met daarbij een bijbehorende release party in Patronaat CafĂ©, en vanaf dat moment zal de wereld nog veel van deze band horen en zien!

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.