14:15u Trashed Heroes

Wij zijn Trashed Heroes uit de Randstad.

Ooit waren we jong en puur. We hadden idealen en we hadden hoop.
We geloofden in het goede in onzelf en van onze naasten.
Sommigen onder ons waren zelfs roomser dan de paus.
Maar het jarenlange leven in de Randstad heeft bij ons zijn sporen achter gelaten, tot op het bot.
Wij zijn niet zo fris en fruitig meer.
We stonden, jaar in jaar uit, bloot aan de kerosinerook van vliegtuigen van en naar Schiphol, de moerasdampen van de industrieterreinen, de stank van de uitlaatgassen afkomstig uit de grote steden om de A4 en het afval en lawaai van de miljoenen aan elkaar klittende huishoudens.
Ook onze zanger, uit het schone, reine Zwitserland, werd niet gespaard.
Met een goede inborst kwam hij vrolijk fluitend naar ons kikkerlandje, maar zijn tienjarig verblijf in Amsterdam is ook deze zo verrot geworden als de uit de vervuilde klei getrokken Hollanders.
En dit alles vertaald zich in onze muziek: rauw, vies, luid en impsulsief.
De stijl is harde rock met metalinvloeden en een vleugje humor en spontaniteit.

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.