15:15u Orgaanklap

Orgaanklap is een Nederlandstalige zweetfunk band die muziek maakt.

Sinds 2009 is het kwartet van wonderschone jongens compleet.

Tom Snowflake Smeets, Zang/Gitaar.
Yuri van der Horst, Gitaar.
Chris Deluxe Dekker, Bas.
Puck van Donselaar, Drum.

Rockerman Rockstar stak eens zijn wijsvinger en pink in de grond. Daar groeide een Orgaanklap uit. Zij voedt zich met glitters en flikkers en groeit langzaam zo groot dat niemand er meer onderuit kan. Orgaanklap leeft!
De mannen van Orgaanklap hebben de eerste vier treden van de ladder naar rock & roll succes reeds beklommen. Het lachen is ze vergaan, de tranen zijn gedroogd en naast harten zijn ook polsen en ruggen gebroken. Maar Orgaanklap slaat terug. Na het tragische ongeluk van de drummer staat Orgaanklap tussen berg en dal met hun gitaren als pikhouweel en hun toms als gps die zegt: ‘recht omhoog!’ grootheidswaanzin, hero├»neverslaving en zelfmoord lachen ons tegemoet. Groupies zingen rock & roll liederen om ons zwetend schip op de klippen der liefde te laten lopen. Maar niks brengt ons meer van ons pad en bij elke stap die wij zetten schudt de Nederlandse muziekindustrie op haar grondvesten en breekt het angstzweet uit bij iedereen die ons in het verleden heeft afgeschreven. Maak je gereed, want you are about to be fukt in de anus!

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.