16:15u Vlucht 13

De mannen van de Velsense band Vlucht13 spreken keer op keer een breed publiek aan met een repertoire van eigen catchy Nederlandstalige nummers. Ze zijn nieuw, maar hebben een bak ervaring. Ze rocken hard, maar zijn niet van steen.

Eerder dit jaar bracht Vlucht13 twee singles uit (resp. ‘Waar De Wind Hem Brengt’ en ‘Neem Me Mee’). Sindsdien deelde Vlucht13 op grote festivals het podium met onder andere Van Dik Hout, Boris, Nick & Simon en The Opposites. De band was onlangs te gast bij radioprogramma ‘Sara zomert’ van de VARA, speelde eerder live bij 3FM en werd op de website van de VARA ‘een toevoeging aan het Nederlandstalige lied’ genoemd. Ze klinken rauw en oprecht. Vlucht13 is Nederlandstalig met een Amerikaans randje.

Blijf op de hoogte van Vlucht13 en download gratis de nieuwe single ‘Voor Nu En Voor Altijd’ via deze site.

Bandleden

Vlucht13 is (vlnr):

Martijn Bodeman (gitaar)
Patrick de Noord (zang)
Nicholas van Hilten (toetsen)
Jeroen Kiewiet (bas)
Koen van der Wel (drums)
Remco de Vries (lead gitaar)

Vorige berichten

  • Geen berichten

Over Koninginnepop Stopt per 30-04-2012

Ook dit jaar zal het festival Koninginnepop op 30 april het Burg. Rijkenspark in Santpoort Zuid omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek en muzikale happening! Het festival is begonnen als koninginnedag activiteit in Santpoort Zuid. Er was toen een podium met een playbackshow. Inmiddels is het festival verplaatst naar een open plek in het Burgemeester Rijkenspark te Santpoort en is het uitgegroeid tot een muziekfestival. We staan erom bekend dat we regionale bands een kans geven om op te treden en dat er vele muziekstromingen aan bod komen. Ook dit jaar willen wij alle mogelijke extra.s uit de kast halen om iedereen een spetterend feest te kunnen voorschotelen tijdens Koninginnedag.